Reitsma Stedebouw

Miranda Reitsma studeerde architectuur aan de TU Delft. Zij werkte in Rotterdam en Groningen als stedenbouwkundig ontwerper en in Zaanstad als afdelingshoofd planontwikkeling. In 1998 richtte zij Reitsma Stedebouw op. Tegelijk was zij hoofd stedenbouw aan de Academie van Bouwkunst Amsterdam en gastdocent aan de Universiteit van Amsterdam. Zij is lid van diverse kwaliteitsteams en werkte van 2007-2011 als provinciaal adviseur ruimtelijke kwaliteit van de provincie Noord- Holland.

Contact

E      mreitsma@reitsmastedebouw.nl
W     www.reitsmastedebouw.nl.nl

M    +31 (0)6 53747702

Bezoekadres

Reitsma Stedebouw
Mellum 32
1506 BM Zaandam

kvk   35029441
btw  NL 8181.03.346.B01

Linkedin Miranda Reitsma

Curriculum Vitae

Samenwerking

Sinds 2009 heeft zij een samenwerkingsverband, team NL, met het stedenbouwkundig bureau Urban Synergy, met wie zij op projectbasis werkt.

Op dit moment is zij o.a. ruimtelijk kwaliteitsadviseur voor de Hoeksche Waard (vml. Nationaal Landschap), voorzitter van de Stichting Polderlab, lid van de jury van de Eo Wijersprijsvraag 2014-15 en voorzitter van diverse welstandscommissies in Noord-Holland.

Opdrachtgevers

Academie van Bouwkunst Amsterdam, Alliander, College van Rijksadviseurs, Gemeente Alkmaar, Gemeente Amsterdam, Gemeente Binnenmaas, Gemeente Korendijk,  Gemeente Vlissingen, Gemeente Velsen, Gemeente Waterland,  Gemeente Zijpe, Provincie Noord-Brabant, Provincie Noord-Holland, Provincie Zeeland, Provincie Zuid-Holland, Rijksdienst Cultureel Erfgoed, Rijkswaterstaat, Stadlander,TenneT